WeeCare Easy Shell Dots Dusty Blue

De WeeCare Easy is zacht, mooi en perfect aansluitend. De WeeCare Easy is het buitenbroekje van het merk WeeCare . Dit overbroekje/ buitenbroekje wordt gebruikt in combinatie met de WeeCare Easy Onesize Insert.

Let op: als je dit buitenbroekje en de Easy Onesize Insert  aan elkaar vast laat zitten, dan kun je deze luier ook als alles-in-één luier gebruiken.

Wat maakt deze luier compleet: insert + inlegvellen

Maten: Medium: 6-10kg. Large: 10+kg

18.95

Wissen

Beschrijving

WeeCare Easy is een combinatie van de Easy Shell en de Easy Onesize Insert. Voor de nachten, of gewoon voor de zekerheid kan de wasbare luier ook voorzien worden van een super absorberende booster. De booster plaatst je tussen de shell (buikenbroekje)- en  het binnenbroekje in. De WeeCare Easy komt in twee maten, Medium is baby’s van 6-10kg en Large is voor kinderen zwaarder dan 10kg.

Als je het buitenbroekje/ overbroekje en de Easy Onesize Insert aan elkaar vast laat zitten, dan kun je deze luiers ook als alles-in-één luier, oftewel snap-in-one (SIO) gebruiken. Voordeel is dat je makkelijk in één keer de luier kunt vervangen. Nadeel is extra was (normaliter kun je het overbroekje meerdere keren gebruiken) en de luier droogt iets minder snel als beide onderdelen aan elkaar vast zitten.

Merk

WeeCare

Maat

De WeeCare Easy komt in twee maten, Medium is baby’s van 6-10kg en Large is voor kinderen zwaarder dan 10kg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.