TotsBots Bamboozle Wrap Owlbert

De Bamboozle Wrap van TotsBots (voorheen de TotsBots Peenut Wrap genaamd) is een perfect overbroekje. De Bamboozle Wrap is onderdeel van het tweeledige systeem van Totsbots en gaat samen verschillende binnenbroekjes. Totsbots is een bewezen merk binnen de wasbare luiers. Bij veel gezinnen die al gebruik maken van wasbare luiers, zijn er zeker luiers van Totsbots aanwezig.

Wat maakt deze luier compleet: binnenbroekje + inlegvellen

Maten: Maat 1: 2,7-8kg en Maat 2: 4-16kg

De wasbare luiers van TotsBots absorberen zeer goed, maar voor de nachten, of zware plassers, kun je altijd een extra laag creëren met een booster.

17.95

Wissen

Beschrijving

Totsbots is een zeer degelijk merk met verschillende systemen voor wasbare luiers. Wij van Duurzameluiers.nl zijn zeer enthousiast over de combinatie Totsbots Bamboozle Wrap, voorheen de TotsBots Peenut Wrap (buitenbroekje) in combinatie met de Totsbots Bamboozle Stretch (binnenbroekje), omdat dit gewoonweg veilig is in alle situaties. Indien je bijvoorbeeld een dagje weg bent en niet altijd op tijd kunt verschonen, is deze combinatie in heel veel gevallen ‘doorlek- vrij’.

Merk

TotsBots

Totsbots is één van de grondleggers van de hedendaagse Wasbare Luier revolutie. Van een ontwerp aan de keukentafel tot familiebedrijf uit Glasgow. Staan bekend om hun kwalitatieve wasbare luiers gemaakt van Bamboe.

Maat

De TotsBots PeeNut Wrap is beschikbaar in de volgende maten:

Maat 1: voor kinderen van 2,7 t/m 8kg

Maat 2: voor kinderen van 4 t/m 16kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.