Popolini Panda Soft Oranje

De Popolini Panda Soft is de verstelbare wasbare binnenluier/ binnenbroekje van Popolini. De luier groeit met je kind mee doordat hij middels de vouwtechniek en het klittenband erg goed verstelbaar is. Dit binnenbroekje is daarom ook een kostenefficiënte aanschaf.

Waar je bij andere merken binnenbroekjes nodig hebt in verschillende maten is dat bij de Popolini Panda Soft niet het geval. De binnenluier is voorzien van een extra absorberende booster zodat de luier ook geschikt is voor de grote plasser.

Wat maakt deze luier compleet: buitenbroekje + inlegvellen

Maten: 1 maat/ onesize

15.95

Op voorraad

Beschrijving

De Popolini Panda Soft is de verstelbare wasbare luier van Popolini. De luier groeit met je kind mee doordat hij middels de vouwtechniek en het klittenband erg goed verstelbaar is. Dit binnenbroekje is daarom ook een kostenefficiënte aanschaf. Waar je bij andere merken binnenbroekjes nodig hebt in verschillende maten is dat bij de Popolini Panda Soft niet het geval. De binnenluier is voorzien van een extra absorberende booster zodat de luier ook geschikt is voor de grote plasser.

Merk

Popolini

Maat

De Popolini Panda Soft is beschikbaar in 1 maat voor alle leeftijden of gewichten. Door de uitgebreide verstel mogelijkheden kan de wasbare luier gebruikt worden van zuigeling tot zindelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.