WeeCare Easy Proefpakket

Het WeeCare Easy Proefpakket geeft je de mogelijkheid om eens te ervaren hoe een wasbare luiers werken. WeeCare staat bekend om zijn mooie designs en dat de luiers zowel als alles-in-één als tweedelig systeem zijn te gebruiken. Wil je wasbare luiers een keer testen dan is dit testpakket ideaal om te ervaren welk systeem voor jullie geschikt is.

 

Het WeeCare Easy Testpakket bevat een WeeCare overbroekje (WeeCare Easy Shell), 2 x de OneSize insert en 10 x inlegvellen.

41.95

Wissen

Beschrijving

WeeCare Easy kan zowel als alles-in-één luier (all-in-one, AIO), of als tweedelige luier (snap-in-one, of SIO) worden gebruikt. Het enige verschil is dat je wel, of niet het binnen broekje los maakt van de buitenbroek. 

Tweedelig: 

Voordelen tweedelig​ systeem:

  • Je hoeft niet steeds de hele luier te verschonen en je kan de buitenbroek meerdere malen gebruiken. Concreet voordeel is minder wassen
  • Ook drogen de luiers apart sneller dan dat je ze aan elkaar geklikt laat zitten

Nadelen tweedelig systeem:

  • Het verschonen is net wat anders dan een wegwerpluier. Bij heel bewegelijke baby’s kan dit een uitdaging zijn 😉 

All-in-one

Voordelen alles-in-één systeem:

  • Indien je deze luier als all-in-one gebruikt, werkt dit precies hetzelfde als een wegwerpluier luier en werkt dit net wat sneller met verschonen. 

Nadelen alles-in-één systeem:

  • Indien je de luier aan elkaar laat zitten heb je meer was (want je gebruikt het buiten broekje maar eenmalig. Verder duurt het wat langer voordat de luiers droog is. 

Merk

WeeCare

Maat

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.