Miosolo All-In-One Tropical Toucan

Dit is het ideale alternatief voor wegwerpluiers. Deze luier is kant en klaar voor gebruik en hier heb je geen binnenbroekje voor nodig alleen inlegvellen. De luier is één maat hierdoor kun je deze luier gebruiken van geboorte tot aan het moment dat je kind zindelijk is. Dit maakt deze wasbare luier een zeer voordelige keuze.

De Miosolo is een alles-in-één wasbare luier, vergelijkbaar met een wegwerpluier, maar dan wasbaar. Een alles-in-één wasbare luier wordt ook wel all-in-one, of AIO (afgekort) genoemd.

Wat maakt deze luiers compleet: inlegvellen

Maten: 1 maat/ onesize

 

21.45

Op voorraad

Beschrijving

De Miosolo is alles-in-één wasbare luier. Een alles-in-één luiers wordt ook wel all-in-one, of AIO (afgekort) genoemd. Deze luier is kant en klaar voor gebruik en hier heb je geen binnenbroekje voor nodig. Dit is het ideale alternatief voor wegwerpluiers. De luier is beschikbaar in één maat hierdoor kun je deze luier gebruiken van geboorte tot aan het moment dat je kind zindelijk is 🙂

 

Merk

Bambino Mio

Maat

De Miosolo all-in-one wasbare luier is verkrijgbaar in 1 maat. Deze is geschikt voor kinderen van 4 kilo tot zindelijkheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.