Over Duurzameluiers.nl

Het Team

Het team van Duurzameluiers.nl bestaat uit Esther, Aafje en Tomas. Wij zijn (oud) collega’s van elkaar en wat wij gemeen hebben is dat wij kinderen een mooie toekomst gunnen met een ‘groene wereld, en super zachte baby billetjes’ en daar willen wij ons steentje aan bijdragen. 

Esther van Luijk
Aafje de Laat
Tomas Hanedoes

Hoe is Duurzameluiers ontstaan?

Het idee van Duurzameluiers is ontstaan door een persoonlijke ervaring van Tomas. Vlak voor de geboorte van zijn eerste kind werd hij geattendeerd op het bestaan van wasbare luiers. Na wat overredingskracht van zijn vriendin werd hij overgehaald om gebruik te gaan maken van wasbare luiers. Tijdens onze zoektocht naar wasbare luiers kwamen we terecht in een wirwar van sites en omschrijvingen. Naarmate de zoektocht vorderde werd alles eigenlijk nog onduidelijker.

Waarin is Duurzameluiers.nl anders?

Wij bieden daarom een duidelijk en overzichtelijk aanbod van wasbare luiers. Zodat iedere (aanstaande) ouder antwoorden krijgt die hij/ zij zoekt en dat niet ieder sitebezoek extra vragen oplevert.

Dit is ook de reden dat wij maar met vier merken werken. Wij zagen zelf op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Alle verschillende merken en soorten wasbare luiers. De luiers die Duurzameluiers.nl aanbiedt zijn allemaal kwalitatieve luiers die bij veel baby’s goed aansluiten en getest zijn door Tomas en zijn dochter. Wij bieden luiers aan voor iedereen. Het enige dat een ouder voor zichzelf moet beslissen is of je een all-in-one wasbare luier wilt gebruiken (of een tweedelig systemen), snap-in-one.

Wij zijn zelf super tevreden over alle luiers die wij aanbieden, net als onze klanten. Onze doelstelling is om wasbare luiers de nieuwe standaard te maken en afval sterk te verminderen, duurzameluiers zijn wat ons betreft ook 100% logisch!