Levertijden & verzending

Levertijden binnen Nederland

Wij zullen ons uiterste best doen om op dezelfde dag het pakket aan te leveren bij PostNL. PostNL geeft aan dat pakketten die op werkdagen worden aangeleverd binnen 24 uur op de plek van bestemming zijn. 

Mochten er vragen zijn over de voortgang van de bestelling dan kan je altijd via het contactformulier vragen naar de status van de verzending.

Levertijden België

Ook voor onze zuiderburen zullen wij ons uiterste best doen om het pakket op dezelfde dag aan te leveren bij PostNL. Helaas geeft PostNL geen garantie op bezorging van het pakket binnen 24 uur. 

Mochten er vragen zijn over de voortgang van de bestelling dan kan je altijd via het contactformulier vragen naar de status van de verzending.

Verzenden binnen Nederland

Duurzameluiers.nl verstuurt alle (brievenbus)pakketjes via PostNL. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om het pakketje op dag van bestelling aan te leveren bij PostNL. Voor het versturen van pakketjes binnen Nederland hanteren wij de volgende bedragen:

Gratis verzending boven de € 50,-

Bij bestellingen boven de € 50,- en hoger nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Het kan dus lonen om de bestelling aan te vullen tot € 50,- want dat kan goedkoper uitvallen. TIP: Vul je bestelling aan met inlegvellen daarvan kan je nooit te veel hebben.

Verzenden naar België

Wij versturen ook naar onze geliefde zuiderburen. Daar wordt wel een ander tarief voor gehanteerd. 

Gratis verzending boven de € 150,-

Bij bestellingen vanuit België boven de € 150,-nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Het kan dus lonen om de bestelling aan te vullen tot € 150,- want dat kan goedkoper uitvallen. TIP: Vul je bestelling aan met inlegvellen daarvan kan je nooit te veel hebben.