In de Media

Er zijn regelmatig publicaties die gaan over wasbare luiers en soms zelfs specifiek over duurzameluiers.nl. Op deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij belangrijk vinden om met jullie te delen:

Artikelen over Duurzameluiers.nl

Miniliefde: Hoera voor wasbaar!

Eigenlijk was het een logische stap, maar stiekem was het er ook eentje die ik niet durfde te zetten, bang voor de moeilijkheidsgraad en het onbekende. Tot ik benaderd werd door Duurzameluiers.nl, of ik wasbare luiers wilde testen. ABOSLUUT! En ik kan je vertellen, HOERA VOOR WASBAAR!

Miniliefde - Hoera voor wasbaar

Thuisleven: Wasbare luiers, is het wat voor ons?

Wasbare luiers. Ik weet dat ze bestaan, maar ik heb ze eigenlijk nog nooit in huis gehad. Onze oudste twee kinderen hebben altijd wegwerpluiers gedragen. In die tijd, acht jaar geleden, had ik nog niet zo nagedacht over het feit dat wegwerpluiers niet goed zijn voor het milieu. Inmiddels zijn we wat milieubewuster geworden. En afgelopen winter kregen we ons derde kindje. Ik begon over wasbaar na te denken. Zou het misschien toch beter zijn om wasbare luiers te gaan gebruiken?

Wasbare luiers is het wat voor ons

Volg ons op Social media

Naast je inschrijven voor de nieuwsbrief is het ook verstandig om duurzameluiers.nl te volgen op social media. Duurzameluiers.nl is te vinden op facebook als op instagram. Naast de acties en kortingscodes zal je daar ook op de hoogte gehouden worden over nieuwe collecties, krijg je tips en houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom Duurzameluiers.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen?

Ontvang de laatste aanbiedingen en kortingscodes